Massage Behandelingen

Ontspanningsmassage

Deze massage heeft als hoofdzakelijk doel: kalmeren en ontspannen. Het hele lichaam inclusief het hoofd wordt middels zachte bewegingen tot rust gebracht, de doorbloeding wordt gestimuleerd en de stofwisseling verbeterd. Stress vermindert en een algemeen gevoel van welbevinden neemt toe.

Bindweefsel massage

Deze massage van het dieper gelegen bindweefsel, in twee varianten: cosmetische bindweefselmassage, of reflexzonemassage. Bij cosmetische massage staat stimulering van de celvernieuwing centraal door een betere doorbloeding en afvoer van afvalstoffen. Bij de tweede (para)medische variant richt de massage zich tot zogenaamde reflexzones die in contact staan met dieper gelegen organen. Massage van deze zenuwgebieden veroorzaken prikkels in de organen ter opheffing van blokkades of ter opsporing van problemen.

Indiase hoofdmassage

Deze massage wordt ook wel Champissage (shamponeren) genoemd, en nog steeds standaard bij elke knipbeurt in India. De hoofdmasseur kneedt, masseert, klopt en bedrukt het gehele hoofd, de nek, schouders en armen. Het hoofd is het belangrijkste energiecentrum van ons lichaam en middels massage wordt stress verminderd, nachtrust bevorderd, de conditie van huid en haar verbeterd en het zelf genezend vermogen gestimuleerd.

Balinese massage

Deze kalmerende massage is gericht op ontspanning en ter verbetering van energie. Veelal met aromatherapeutische oliën en soms met hotstones.

Lymfedrainage massage

Een lymfedrainage massage is drukmassage op de meridiaanpunten beoefend wordt. Door het activeren van deze energiepunten wordt het zelf genezend vermogen van het lichaam bevorderd, blokkades verdwijnen en energie neemt toe.

Sport massage

Een paramedische massage gericht op het verminderen van vermoeidheidsverschijnselen, ter herstel na blessures, ter voorkoming van letsel of ter voorbereiding op en verbetering van sportinspanningen. Sportmasseurs masseren voornamelijk de spieren en bevorderen zo de afvoer van afvalstoffen en stimuleren de stofwisseling.

Voor prijzen van de massages kunt u contact met ons opnemen!
Schuiven naar boven