Shiseido

 

Shiseido Traditie

Met één oog op de toekomst en het andere op het Westen gericht, is Shiseido altijd diep in traditie geworteld geweest. Daarbij vierde we altijd de Japanse cultuur en waarden, en promootte dit unieke gevoel voor spirituele schoonheid en kenmerkende verzorgingsrituelen.

Lichaam en ziel zijn deel van één geheel, en beide delen behandelen we gelijkwaardig. Aan de hand van deze benadering kunnen wij een authentieke visie op schoonheid bieden, die voortkomt uit de mechanismen van het leven zelf.
We eren de natuur door ingrediënten van de traditionele farmacopee te gebruiken – die geteeld en geoogst zijn met respect voor hun ecosysteem.
Onze gehechtheid aan traditie en ons streven naar innovatie brengt ons ertoe om ons door de jaren heen steeds verder te ontwikkelen.
DE OMOTENASHI
 
Bij Shiseido staat Omotenashi centraal in alles wat wij doen. Deze subtiele kunst van gastvrijheid stelt de ander in het middelpunt, met het grootste respect voor de mensheid. Wij verwelkomen en begeleiden elke klant met medeleven, empathie en een gevoel van onbaatzuchtigheid. Een product van Shiseido kopen is niet zomaar een consumptiedaad. Het is een ervaring die de vijf zintuigen doet ontwaken. Op die manier richten onze holistische behandelingen zich zowel op schoonheid als op diepgaand welzijn.

Schuiven naar boven